Maroko bi da plati Argentini 450.000 evra za Mesijev povratak

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maroko bi da plati Argentini 450.000 evra za Mesijev povratak

Fudbalska federacija Maroka spremna je da odreši kesu da bi se argentinski as vratio u nacionalni tim baš u prijateljskoj utakmici u Rabatu 26. marta.

Kad su čuli za nagoveštaj povratka Lionela Mesija (31) u reprezentaciju od koje se, izgleda opet privremeno, oprostio posle Svetskog prvenstva u Rusiji prošle godine, marokanska kraljevska federacija je rešila da ne žali pare da bi prijateljski meč u svom glavnom gradu imao svojevrsni ukras.

"As" je došao do saznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se radi o 450.000 evra koje bi Marokanci uplatili na račun argentinskog fudbalskog saveza.

Mesijeva (za sada) poslednja utakmica u državnom timu bila je u osmini finala Mundijala s kapitenskom trakom oko ruke. Potonji svetski prvak Francuska je pobedila s 4:3.

Mesi je za Argentinu debitovao 2005. Odigrao je 128 utakmica (treći na večnoj listi reprezentacije), a dao je rekordnih 65 golova.

Četiri dana pre meča u Rabatu nekadašnji dvostruki svetski prvak sastaće se, takođe prijateljski, s Venecuelom i to na Atletikovom stadionu u Madridu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.