Mari predvodi Britance na Tašmajdanu protiv Srbije

Izvor: RTS, 05.Jul.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari predvodi Britance na Tašmajdanu protiv Srbije

Drugi teniser sveta Endi Mari predvodiće selekciju Velike Britanije u četvrtfinalnom duelu Dejvis kupa protiv Srbije na Tašmajdanu, objavio je selektor Leon Smit.

Teniska reprezentacija Velike Britanije stiže u Beograd, na megdan Srbiji u četvrtfinalu Dejvis kupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predvođena Endijem Marijem. Pored Marija, na spisku su i Kajl Edmund, Den Evans kao i Džejmi Mari.
Srpski tim će predvoditi povratnik na teren Janko Tipsarević, a verovatno će igrati i Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nenad Zimonjić.
Reprezentacija Srbije u duel sa Britancima biće znatno oslabljena, pošto je najbolji teniser sveta Novak Đoković, nakon ispadanja u trećem kolu Vimbldona, odlučio da ne nastupa na Tašmajdanu, dok je nedugo zatim i Viktor Troicki otkazao učešće zbog turnira u Americi.
Meč četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije igra se od 15. do 17. jula na Tašmajdanu.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marej predvodi Britance u Beogradu

Izvor: Beta, 05.Jul.2016

Britanski teniser Endi Marej predvodiće Dejvis kup reprezentaciju svoje zemlje protiv Srbije u četvrfinalu tog takmičenja. Četvrtfinale Dejvis Kupa izmedju Srbije i Velike Britanije igra se od 15. do 17. jula na beogradskom Tašmajdanu.Za Veliku Britaniju će, pored Mareja, igrati i njegov brat Džejmi,...

Nastavak na Beta...

NOVAČE, POMAGAJ: Marej se predomislio, igraće protiv Srbije na Tašmajdanu

Izvor: Kurir, 05.Jul.2016

...Kako je objavio selektor Leon Smit na spisku putnika za Beograd pored prve zvezde Endija Mareja nalaze se još i Kajl Edmund, Den Evans i Džejmi Marej..Za razliku od Britanaca, srpski tim će biti značajno oslabljen, jer su i Novak Đoković i Viktor Troicki otkazali učešće na Tašmajdanu..Meč...

Nastavak na Kurir...

TOGA SMO SE BOJALI: Marej predvodi Britance na Tašmajdanu!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2016

Drugi najbolji teniser sveta Endi Marej predvodiće selekciju u četvrfinalnom duelu Dejvis kupa protiv Srbije na Tašmajdanu, objavio je selektor Leon Smit.. . Pored Mareja, na spisku su i Kajl Edmund, Den Evans , kao i DŽejmi Marej.. Srpski tim će u duel sa Britancima biti značajno oslabljen, pošto...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.