Mari: Imao sam kratke pripreme, razočaran sam

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari: Imao sam kratke pripreme, razočaran sam

Najbolji svetski teniser Endi Mari posle eliminacije od Miše Zvereva u osmini finala Australija opena rekao je da je njegov protivnik zaslužio pobedu jer on sam nije uspeo da iskoristi šanse.

„Odigrao je neke sjajne refleksne voleje u ključnim trenucima, čak i posle nekih mojih dobrih udaraca. Servirao je jako dobro, naročito kada je zaostajao u gemu. Zaslužio je pobedu, ja nisam uspeo da iskoristim svoje šanse. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Bilo je nekih udaraca u kojima sam mogao bolje, to je normalno u meču od tri i po sata, ali on je igrao fantastično. Mislim da sam pristojno riternirao. Ne mislim da mi je nedostajalo energije. Imao sam šanse u poslednja dva gema, ali posle svake njegove greške usledio bi sjajan udarac, nisam mogao mnogo da uradim. Razočaran sam, želeo sam daleko da doguram na ovom turniru“.

Na pitanje novinara da li je možda naporan kraj sezone uticao na njegovu igru danas, britanski teniser je rekao:

“Imao sam kratke pripreme jer sam morao da uzmm nešto duži odmor posle kraja prošle sezone, ali spremio sam se najbolje što sam mogao. Ipak, razmisliću i o tome da li sam i u tom smislu mogao nešto da uradim. Ne mislim da je taj finiš prošle sezone uticao na ovaj poraz sada. Siguran sam da ću se vratiti na pravi način, ali sada sam razočaran. Ne znam da li se ovo može računati kao propuštena prilika, ali čak i da sam prošao, čekali bi me vrhunski rivali do kraja, tako da nema garancije da bih prošao dalje“ .



Ovo je prvi gren slem turnir, koji je počeo kao najbolji svetski teniser.

„Nisam uopšte razmišljao o tome ni na terenu ni van njega. Po mom mišljenju, kad izađemo na teren, plasman na ATP listi je nevažan“.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mari: Kratke pripreme, Đokovićev poraz nije uticao na mene

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2017

Najbolji svetski teniser Endi Mari posle eliminacije od Miše Zvereva u osmini finala Australija opena rekao je da je njegov protivnik zaslužio pobedu jer on sam nije uspeo da iskoristi šanse...„Odigrao je neke sjajne refleksne voleje u ključnim trenucima, čak i posle nekih mojih dobrih udaraca....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.