Ispade i Endi Mari!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispade i Endi Mari!

Od njega je bolji bio Miša Zverev s 3:1 u setovima

Miša Zverev napravio je senzaciju u osmini finala Australijan opena pošto je sa 3:1 u setovima savladao prvog tenisera sveta Britanca Endija Marija (7:5, 5:7, 6:2, 6:4).

Dakle, prvi reket sveta nije uspeo da se plasira u četvrtfinale, a meč je obeležio veliki broj brejkova i nervoza Britanca koji izgubio od 50. igrača na ATP listi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Posle poraza Novaka Đokovića od Denisa Istomina ovo je zaista još jedna jako iznenađujuća vest koja stiže iz Melburna. Zvereva u četvrtfinalu čeka boljeg iz meča Kei Nišikori - Rodžer Federer.

Uskoro opširnije...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Endi Mari eliminisan sa Australijan opena! Još jedna senzacija u Melburnu

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jan.2017

Foto: Tanjug/AP..Prvi teniser sveta Endi Mari završio je takmičenje na prvom grend slemu u godini, porazom od Miše Zvereva u osmini finala - 1:3!..Nemački teniser je, posle velike borbe koja je trajala preko tri i po sata, zasluženo eliminisao prvog nosioca Australijan opena, po setovima: 7:5,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Zverev u transu: Kažite mi kako sam uspeo!

Izvor: Mondo, 22.Jan.2017

Nemac posle briljantne partije i eliminacije prvog igrača sveta Endija Mareja u osmini finala Australijan Opena nije znao da opiše kako mu je to pošlo za rukom..Senzacija se zove Miša Zverev. On je u Melburnu pobedio najboljeg irača sveta Endija Mareja u osmini finala Australijan Opena (7:5, 5:7,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.