Manćini: Ne znam šta se dogodilo u drugom delu, uz pomoć navijača rušimo Juve

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Ne znam šta se dogodilo u drugom delu, uz pomoć navijača rušimo Juve

Trener Galatasaraja Roberto Manćini nije znao da objasni šta se dogodilo sa njegovom ekipom u drugom poluvremenu meča u Madridu, gde je Real sa igračem manje slavio sa 4:1.

"Kraljevski klub" je od 26. minuta igrao bez opravdao isključenog Serhija Ramosa, koji je zaradio crveni karton kao poslednji igrač odbrane zbog povlačenja Buluta sa leđa.

Ni brojčana prednost nije pomogla Galati da dođe bar do boda, već je pretrpela ubedljiv poraz.

"Igrali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odlično u prvom delu i ne znam šta nam se dogodilo u drugom poluvremenu. Kada pravite greške, ekipa kao što je Real vas natera da ih platite. Naš ključni meč je protiv Juventusa u kom ćemo imati veliku pomoć naših navijača da se domognemo tri boda", istakao je trener turskog tima Roberto Manćini.

Galatasaraj u poslednjem kolu dočekuje Juventus i samo ga pobeda vodi u osminu finala, a svaki drugi ishod znači da će torinski tim u narednu rundu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Manćini: Ne znam šta se dogodilo u drugom delu, uz pomoć navijača rušimo Juve

Izvor: Dzungla.org, 27.Nov.2013

Trener Galatasaraja Roberto Manćini nije znao da objasni šta se dogodilo sa njegovom ekipom u drugom poluvremenu meča u Madridu, gde je Real sa igračem manje slavio sa 4:1.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.