Mančester junajted ubedljiv protiv Totenhema

Izvor: Beta, 30.Okt.2021, 20:35

Mančester junajted ubedljiv protiv Totenhema

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na gostujućem terenu u Londonu Totenhem sa 3:0, u utakmici 10. kola Premijer lige.Junated je poveo u 39. minutu lepim golom iz voleja Kristijana Ronalda, a prednost je udvostručio Edinson Kavani u 64. minutu, na asistenciju Ronalda.Konačan rezultat postavio je Markus Rašford u 87. minutu, na dodavanje Nemanje Matića.Mančesterska ekipa je prekinula niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobede, od čega su bila dva vezana poraza i posle pete pobede zauzima peto mesto na tabeli sa 17 bodova.Totenhem je pretrpeo drugi uzastopni poraz, ukupno peti u ligi i ima 15 bodova na osmom mestu na tabeli.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKAD NE OTPISUJ CRVENE ĐAVOLE: Mančester junajted RAZBIO Totenhem usred Londona! VIDEO

Izvor: Kurir, 30.Okt.2021

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na gostujućem terenu u Londonu Totenhem sa 3:0, u utakmici 10. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Lids u Noriču zabeležio drugi trijumf u sezoni

Izvor: RTS, 31.Okt.2021, 18:21

Fudbaleri Lidsa savladali su kao gosti Norič sa 2:1, u utakmici 10. kola Premijer lige. . Lids je u Noriču zabeležio tek drugi trijumf ove sezone i tako pobegao iz opasne zone...Gosti su na "Kerou roudu" povli golom Rafinje u 56. minutu, ali samo dva minuta kasnije izjednačenje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.