Izvor: HotSport.rs, 23.Feb.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MURINJO VEĆ SKLAPA TIM: Dva igrača na meti Junajteda

Iako je deda Pjera Emerika Obamejanga svojevremeno poželeo da mu unuk zaigra za madridski Real ne bi bilo iznenađenje da igrač Borusije iz Dortmunda ne ispuni želju svog pretka.

Naime, poziv od Žozea Murinja ne dobija se svakog dana, a Dejli Star tvrdi da Portugalac želi baš Obamejanga u špicu Mančester Junajteda od narednog leta i spreman je da za njeha pottroši 60 miliona funti. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Na spisku želja nalazi se i Tomas Miler, jedan od najboljih fudbalera minhenskog Bajerna čija je cena 78 miliona funti, ali ni to neće predstavljati problem za Junajted ukoliko tri strane postignu sporazum.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.