Vidal odbio engleskog velikana zbog Bajerna

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidal odbio engleskog velikana zbog Bajerna

Čileanski fudbaler otkrio da je imao ponudu premijerligaša, ali da je odlučio da pređe u redove nemačkog šampiona.

Reprezentativac Čilea je godinama unazad među najboljim veznim fudbalerima na svetu i ne čudi da su za njegove usluge bili zainteresovani brojni bogati evropski klubovi.

Izemeđu ostalih i Mančester Junajted je bio u trci za potpis bivšeg fudbalera Juventusa, ali je on odlučio da odbije poziv da se preseli na 'Teatar snova'. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

On je u izjavi za Tajms otkrio da je postojala šansa da karijeru nastavi u Premijer ligi, ali da se ipak odlučio da pređe u redove minhenskog kluba.

"Prošlog leta sam bio na meti nekoliko klubova iz Premijer lige i u jednom trenutku sam mislio da ću i nastaviti karijeru na Ostrvu. Nakon toga je usledila ponuda Bajerna i nakon toga više nisam imao dileme", rekao je Vidal.

"Želeo sam da pređem u klub sa jasnim ambicijama i osećam se sjajno. Moja porodica i ja smo se odlično orilagodili i osećamo se sjajno u Nemačkoj", dodao je Vidal.

Vidal je jedan od ključnih fudbalera u Bajernovoj mašineriji koja je i ove sezone u trci za brojne trofeje i čini se da je napravio pravi izbor. Ko zna šta bi bilo da je prihvatio ponudu Junajteda...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidal: "Odbio sam Mančester Junajted"

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2016

Čileanac u izjavi za 'Times' potvrdio da je na stolu imao ponudu 'Đavola', ali da mu je veći izazov bio minenski Bajern...'Kralj Arturo' se prošlog leta vratio u Nemačku nakon četiri sjajne sezone u Juventusu, a danas je obelodanio da je odbio Mančester Junajted....."Postojali su izgledi da završim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.