Vidal: Odbio sam Mančester Junajted

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidal: "Odbio sam Mančester Junajted"

Čileanac u izjavi za 'Times' potvrdio da je na stolu imao ponudu 'Đavola', ali da mu je veći izazov bio minenski Bajern.

'Kralj Arturo' se prošlog leta vratio u Nemačku nakon četiri sjajne sezone u Juventusu, a danas je obelodanio da je odbio Mančester Junajted.



"Postojali su izgledi da završim u Engleskoj. Imao sam ponudu Mančester Junajteda, ali je nisam prihvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer mi se više svidelo da nastavim karijeru u Bajernu."
rekao je popularni 'Ratnik'.

Bavarci su za njegov transfer izdvojili 37 miliona evra.

"Moje ambicje su se u poptunosti poklapale sa klupskim i svideo mi se projekat koji mi je predstvljen tokom pregovora." rekao je Vidal.

Reprezentativac Čilea će sutra uveče odigrati prvu utakmicu protiv svog bovšeg kluba u Torinu, u okviru 1/8 finala Lige šampiona.



"Krivo mi je što se sastajemo ovako rano. Želeo sam da odmerimo snage u finalu."
rekao je Vidal.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vidal: Odbio sam Junajted zbog Bajerna

Izvor: B92, 22.Feb.2016

Vezni igrač Arturo Vidal odbio je ponudu Mančester Junajteda kako bi prešao u Bajern...Čileanac je letos prešao iz Juventusa u minhenski klub za 40 miliona evra, ali je povremeno i rezerva na Alijanc areni..."Postojala je letos šansa da pređem u Englesku, u jednom trenutku sam mislio da će se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.