MUP će i ove godine podržati Trku kroz Srbiju

Izvor: RTS, 12.Mar.2009, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP će i ove godine podržati Trku kroz Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije podržaće, kao i do sada, održavanje međunarodne biciklističke Trke kroz Srbiju, izjavio je državni sekretar u tom resoru Milorad Todorović.

On je na sastanku sa čelnicima Biciklističkog saveza Srbije (BSS) istakao da je dosadašnja saradnja, pre svega između pripadnika saobraćajne policije i organizatora trke, bila na izuzetnom nivou.

Predstavnici BSS napomenuli su da je biciklizam specifičan sport, pošto se takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << održavaju na otvorenom drumu i gradskim ulicama, pa je zbog toga svaka pomoć organa reda dragocena.

Oni su naglasili da je bez te pomoći nemoguća organizacija velikih sportskih manifestacija u skladu sa međunarodnim i domaćim propisima.

Trka kroz Srbiju ove godine obeležava jubilej, 70 godina postojanja, a u to ime predsednik te manifestacije Ljuba Živanović uručio je Todoroviću "žutu majicu".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.