MRLJA NA TITULU: Siti spremio špalir za šampione, pa napunio mrežu Liverpula (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 23:19

MRLJA NA TITULU: Siti spremio špalir za šampione, pa napunio mrežu Liverpula (VIDEO)

Derbi 32. runde Premijer lige.

Liverpul je na dominantan način osvojio Premijer ligu, ali je pala mala mrlja na titulu posle ubedljivog poraza od najvećeg konkurenta Mančester sitija rezultatom 4:0 (3:0). "Građani" su na početku meča dočekali novog šampiona špalirom i aplauzima, ali su na terenu bili surovi, želeći da dokažu da razlika u kvalitetu ne iznosi baš oko 20 bodova prednosti u korist čete Jirgena Klopa.

Last years champions Manchester City giving >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Liverpool a guard of honour 👏 🔴 pic.twitter.com/qUQVGpliju

— Football Daily (@footballdaily) July 2, 2020

Siti je sav posao rešio u drugom delu prvog poluvremena. Goste je načeo Kevin De Brujne u 25. minutu iz penala, onda je mrežu bivšeg kluba zatresao Rahim Sterling (35), da bi tačku na ples tima Pepa Gvardiole u prvom poluvremenu stavio Fil Foden u poslednjim sekundama.

Prvi pratilac Liverpula nije stao ni u nastavku utakmice. Koliko su gosti bili dekoncentrisani govori i podatak da je Aleks Okslejd-Čembrlen loptu koja je išla pored gola smestio u svoju mrežu za ubedljivih 4:0 u 66. minutu.

Bio je ovo drugi poraz Liverpula u Premijer ligi u tekućoj sezoni, prvi je bio od Votforda rezultatom 3:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.