MOŽE LI KUMANA DA SPASI TROFEJ? Barsa protiv Bilbaa za Superkup, pehar koji MORA DA SE UZME

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 08:19

MOŽE LI KUMANA DA SPASI TROFEJ? Barsa protiv Bilbaa za Superkup, pehar koji MORA DA SE UZME

Katalonci uvek imaju imperativ pobede, sada posebno.

Ovo je zasad jedna od najslabijih sezona Barselone u 21. veku i čini se da ih samo čudo može dovesti do titule u prvenstvu. Ipak, čak i kada ide loše, Barsa je tim koji se bori za trofeje. Prepreka za prvi pehar je Atletik Bilbao.

Katalonci i Baskijci igraju finale Superkupa Španije i odlučuju o osvajaču prvog trofeja na Pirinejima u sezoni 2020/2021.

Barselona ima lošu sezonu, ali večeras (21.00) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima priliku da već osvoji prvi trofej u sezoni – u finalu Superkupa igra s Bilbaom, koji je u polufinalu eliminisao Real. Kvota na keca je 1,65, dvojka je 5,50, a 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – Bilbao.

Kao što rekosmo, igrači Ronalda Kumana ne blistaju u ligi i zaostaju sedam bodova za prvim Atletiko Madridom uz čak dva meča više od te ekipe.

Poput njih, ni Bilbao se ne može pohvaliti sjajnom sezonom, u ovom trenutku su na za njih nezadovoljavajućem 12. mestu španske lige i bodovno su bliži ispadanju nego Evropi.

Sigurno da bi ovaj trofej odgovarao i jednima i drugima u ovom trenutku.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trofej Superkupa Španije odavno nije sijao sjajnije

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2021

Barselona i Atletik Bilbao će se boriti za prvi trofej u sezoni, a pod znakom pitanja je nastup Lionela Mesija..Barsa se provukla i posle penal serije u polufinalu izbacila Real Sosijedad. Ter Štegen je blistao, sa šest odbrana u toku utakmice omogućio je Kataloncima da se domognu lutrije, u kojoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.