Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2021, 05:52

Da li će Mesi propustiti prvo finale još od 2006?

Argentinac odigrao 27 uzastopnih finala za Barselonu

Navikao je Lionel Mesi navijače Barselone da niže rekord za rekordom, da donosi dobre stvari. Ali, moglo bi da se desi da se jedan njegov fantastični niz večeras prekine.

Na stadionu La Kartuha u Sevilji igraće Barselona i Bilbao finale Superkupa Španije (21.00). Ipak, veliko je pitanje da li će nastupiti i Lionel Mesi. Argentinski čarobnjak se još nije u potpunosti oporavio od povrede i neizvesno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je da li će Ronald Kuman moći da računa na njega.

Ukoliko se desi da ne bude mogao da igra, Mesi će prekinuti svoj fantastični niz od 27 uzastopnih finala koja je odigrao u dresu Barselone! Poslednji put kada „desetka“ Blaugrane nije bila na terenu u borbi za trofej bio je novembar 2006. godine. Od tada prođe više od 14 godina, a Leo je uvek bio tu, da se bori za pehar.

Uz to, ovo je prvo finale koje Barselona igra od maja 2019. godine i nije čudo što je Kuman poručio da će čekati sa Mesijem do poslednjeg trenutka i da će se tek tada odlučiti da li će Argentinac biti u sastavu ili ne.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOŽE LI KUMANA DA SPASI TROFEJ? Barsa protiv Bilbaa za Superkup, pehar koji MORA DA SE UZME

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021

Katalonci uvek imaju imperativ pobede, sada posebno...Ovo je zasad jedna od najslabijih sezona Barselone u 21. veku i čini se da ih samo čudo može dovesti do titule u prvenstvu. Ipak, čak i kada ide loše, Barsa je tim koji se bori za trofeje. Prepreka za prvi pehar je Atletik Bilbao...Katalonci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KUMAN PRED FINALE: ‘Mesi bira da li će da igra!’

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2021

Kuman je rekao nešto veoma zanimljivo uoči finala Superkupa! Mesi se trenutno oporavlja od povrede, a Kuman je izjavio da jedino od njega zavisi da li će igrati. Argentinski fudbaler sa te strane ima potpunu slobodu. Meč se igra danas od 21h. ‘Trenirao je individualno, videćemo kako će se osećati....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.