MLS: Ne pomažu golovi, ni Srba, ali ni srpskog zeta, Čikago IZGUBIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLS: Ne pomažu golovi, ni Srba, ali ni srpskog zeta, Čikago IZGUBIO (VIDEO)

Posle 20 utakmica Fajer je na osmom mestu Istočne konferencije sa učinkom 6-5-9.

Fudbaleri Čikaga su poraženi u MLS utakmici, i to na svom terenu. Od ekipe koju vodi Veljko Paunović bolja je bila Filadelfija i to rezultatom 4:3. Do petog minuta sudijske nadoknade bilo je 3:3, a onda je Dejvid Akam postavio konačan rezultat. Zanimljivo je da su sve golove za Čikago dali igrači koji imaju veze sa Srbijom. Na 1:1 iz penala izjednačio je Nemanja Nikolić, Srbin sa državljanstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mađarske, a novi egal (2:2) doneo je bivši igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai u 69. minutu. Pogledajte efektan gol Kataija.

You'll be seeing a lot more of this, @ChicagoFire fans. 👀

Aleksandar Katai isn't going anywhere: https://t.co/xi65Td22N0 pic.twitter.com/jLiFeSwOh3

— Major League Soccer (@MLS) July 12, 2018

Kori Burk je u 73. minutu doneo prednost Filadelfiji od 3:2, a u četvrtom minutu sudijske nadoknade Bastijan Švajnštajger (suprug Ane Ivanović) je izjednačio na 3:3. Ipak, poraz nije mogao da se izbegne.

Posle 20 utakmica Čikago je na osmom mestu Istočne konferencije sa učinkom 6-5-9, odnosno 23 boda. Junion je sedmi sa bodom više.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jevtović sa kreča pokrenuo "Valjak", igra prilično slaba! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018

Jako slaba igra fudbalera Rudara i Partizana u prvih 45 minuta, ali srpski vicešampion ipak ima prednost zahvaljujući penalu koji je iznudio Nemanja Nikolić...Fudbaleri Partizana ostali su dužni svojim navijačima posle prvih 45 minuta igre, ali rezultat u duelu sa Rudarom ipak ide u korist gostiju...Više...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.