Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ PRELOMIO: Hoće li Zvezda igrati sa dva napadača ili ne? (SASTAV)

Startni tim iz Kazahstana se neće menjati, a najskuplji igrač i veliko pojačanje prvi put biće u ekipi od dolaska iz Tuluza, ipak ne i u startnoj postavi kao što su mnogi očekivali.

Imao je dilemu Vladan Milojević oko startnog tima Crvene zvezde za vecerašnji revanš sa Irtišom od 20.30 časova na stadionu ‘Rajko Mitic’, ali je kako saznaje HotSport je prelomio da u napadu bude samo Ričmond Boaći. Posle oporavka od povrede Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Pešić će prvi put biti u ekipi, ali ovog puta kao „džoker“ za eliminaciju Kazahstanaca.
Startna postava koja je ostvarila remi u Pavlodaru imaće priliku da juri pobedu, a svakako da domaćin ima strategiju da napadne rivala i pokuša da brzo postigne pogodak. Potrebna je opreznost od kontra napada i najboljeg igrača Fonseke, koga treba „uspavati“.
Očekuje se konačno buđenje Brazilca Rikardinja, koji nije mnogo pokazao, a doveden je da bude „mašina“. Kanga ponovo mora asistencijama da razigrava saigrače, dok će Donald i Jovičić biti osoguranje ispred poslesnje linije, gde ponovo tandem štopera čine Savić i Le Talek. Poslednja rampa biće Filip Manojlović, koji se verovatno oprašta. pošto sutra odlazi u Madrid da potpiše ugovor sa Hetafeom.
Ukoliko uspeju da preskoče Irtiš sledeća prepreka već za sedam dana je Sparta iz Praga, ali je jasan prvi zadatak. Projektovani sastav: Manojlović – Stojković, Savić, Le Talek, Anđelković – Jovičić, Donald, Kanga, Srnić, Rikardinjo – Boaći.
The post MILOJEVIĆ PRELOMIO: Hoće li Zvezda igrati sa dva napadača ili ne? (SASTAV) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.