Nevolja za Irtiš: Na Zvezdu bez dresova

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevolja za Irtiš: Na Zvezdu bez dresova

Postoji i varijanta da im Zvezda ustupi neku svoju garnituru dresova, što bi rival da izbegne takođe zbog obaveza koje ima prema sponzorima.

Ekspedicija Irtiša stigla je u sredu u Beograd na revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Crvenom zvezdom, ali bez dresova, piše Blic.

Naime, delegacija kazahstanskog tima je putovala čarterima do Moskve i od glavnog grada Rusije do prestonice Srbije. Na tom putu im se zagubila oprema, pa su se neočekivano >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << našli u problemu.

Ljudi iz Irtiša pokušavaju da pronađu adekvatnu opremu zbog sponzorskih obaveza, pa bi im se uoči utakmice (20.30) ištampali brojevi i prezimena.

Crveno-beli su u Pavlodaru remizirali 1:1 i ako preskoče Irtiš u trećem kolu borbe za Ligu Evrope će na megdan praškoj Sparti.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRESEDAN: Irtiš u Beogradu bez dresova, a iz jednog razloga neće ni Zvezdine?!

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017

Na dalekom putu se zagubio deo prtljaga u kojem su bili dresovi kazahstanskog tima.. . Neretko se na aerodromima dešava da se izgubio prtljag, ali nekada to može izazvati ogromne posledice.. Kao sada kada Irtiš iz Pavlodara neće imati svoju opremu za večerašnji duel u okviru revanša drugog kola...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.