Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE U AKCIJI: Navijači Zvezde ipak ušli na sever pred Irtiš, da bi ostavili nešto (FOTO)

Dosta će čudan pogled na tribine biti večeras tokom revanša drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Crvena zvezda i Irtiš večeras igraju od 20.30 a najvatrenije pristalice domaćih neće biti na tradicionalnom mestu.
Umesto na severu, Delije će se nalaziti na jugu zbog sankcija od strane UEFA prema Zvezdi. Navijači crveno-belih će se tako smestiti na tribini koja je u Ljutice Bogdana uglavnom rezervisana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za gostujuću publiku. Ipak, na dan utakmice su se Delije na kratko našle i na severu.
Tamo je, po fotografijama koje kruže internetom, ostavljen transparent kojim se pozivaju navijači da podrže večeras svoje igrače protiv kazahstanskog tima, ali i u nedelju kada će Crvena zvezda početi sezonu u Superligi.
Crveno-beli 23. jula igraju protiv Radničkog od 19 časova u okviru prve runde domaćeg prvenstva.
Мислите о томе! #FKCZ #CZVIRT pic.twitter.com/1HeBqjcZkE
— Delije Sever (@delije_net) July 20, 2017

The post DELIJE U AKCIJI: Navijači Zvezde ipak ušli na sever pred Irtiš, da bi ostavili nešto (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUJTE ZVEZDAŠI: Delije su na PRAZNOM severu ostavile MNOGO jaku poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017

U tri dana crveno-beli će odigrati dve utakmice...Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Irtiš (20.45) u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali će ovaj meč između ostalog obeležiti jedan detalj. Zbog kazne UEFA, severna tribina stadiona "Rajko Mitić" biće zaključana, pa će najvatreniji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tuča navijača Želje i AIK-a (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017

Pre početka utakmice revanša drugog kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope između švedskog AIK-a i Željezničara, dogodili su se incidenti među navijačima...Foto: Dailymotion/Screenshot..  Pristalice domaćeg tima iz Stokholma su stolicama napale sarajevske navijače, a tuča je trajala...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.