MILOJEVIĆ ODGOVORIO NA SPEKULACIJE O ODLASKU: Evo šta je rekao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ ODGOVORIO NA SPEKULACIJE O ODLASKU: Evo šta je rekao (FOTO)

Trener crveno-belih otkrio da je zadovoljan odnosom igrača prema obavezama.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Maribora minimalnim rezultatom (više pročitajte OVDE) na pripremama u Beleku, a posle meča je trener šampiona Srbije Vladan Milojević analizirao tek završenu utakmicu, ali je i progovorio o pisanjima da postoji ponuda Al Aina za njega.

SIMIĆ POSLE POBEDE NAD MARIBOROM: Zvezda ne bira protivnika (VIDEO)

Šef stručnog štaba Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezde je istakao da je zadovoljan odnosom igrača prema igri i treningu.

- U svakom slučaju, današnja utakmica je bila dobra, dobro smo odigrali. Možda smo u taj prvi deo, dok nismo upalili motore, ušli malo teško, daleko od igrača. Međutim, već od polovine prvog poluvremena, pa do kraja utakmice je bio dobar tempo, imali smo i dosta šansi. Ponoviću, dobar odnos prema igri i to je ono što me raduje. Raduje me i to što se pojačaja polako integrišu, videli ste danas Gajića i Vulića, tako da sam zadovoljan - rekao je strateg crveno-belih posle meča.

Neizbežno je bilo da trener Crvene zvezde progovori i o spekulacijama da postoji mogućnost da Marakanu zameni Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Nećemo ništa o tome... Svako dobro, prijatno - poručio je Milojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.