MILOJEVIĆ BEZ BORJANA U KRUŠEVCU: Trener ’crveno-belih’ bez nekih ključnih igrača!

Izvor: HotSport.rs, 19.Mar.2023, 16:58

MILOJEVIĆ BEZ BORJANA U KRUŠEVCU: Trener ’crveno-belih’ bez nekih ključnih igrača!

Zvezda na omladinski pogon. U okviru 27. kola Mozzart Bet Superlige Srbije kruševački Napredak dočekuje Crvenu zvezdu za nešto manje od dva sata. Izabranici Miloša Milojevića imaju samo remi protiv Vojvodine od starta prolećnog dela sezone. Protiv Napretka, trener Zvezde, odlučio je da odmori važne igrače, kao što su kapiten Milan Borjan i Gelor Kanga, […]
The post MILOJEVIĆ BEZ BORJANA U KRUŠEVCU: Trener ’crveno-belih’ bez nekih ključnih igrača! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRUŠEVLJANI ODOLELI ZVEZDI: Matić doneo vredan bod Napretku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2023

Crvenpo-beli uprkos remiju i dalje imaju veliku prednost na tabeli...Fudbaleri Napretka i Crvene zvezde remizirali su u Kruševcu 1:1 (0:1) u utakmici 27. kola Mozzart bet Superlige. Crveno-beli su imali prednost od 38. minuta kada je Ivanić bio strelac i činilo se da će aktuelni šampion upisati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napredak ostao neporažen protiv Zvezde

Izvor: Danas, 19.Mar.2023

Napredak je uspeo da iznenadi aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu i stigne do remija 1:1 u meču 27. kola Superlige Srbije u Kruševcu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.