MARINOVIĆ SE NADA BOLJEM IZDANJU BORCA: Probaćemo da popravimo utisak u odnosu na meč sa Zvezdom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 15:00

MARINOVIĆ SE NADA BOLJEM IZDANJU BORCA: Probaćemo da popravimo utisak u odnosu na meč sa Zvezdom!

Čačani putuju u Podgoricu.

Nakon dva odigrana kola ABA lige ekipa Borca ima skor od jedne pobede i isto toliko poraza. Prvo je u Beogradu savadan Partizan (78:87), da bi zatim u drugoj rundi Čačani pretrpeli poraz od Crvene zvezde (64:95).

Međutim, tu iskušenjima nije kraj. Već u subotu Borac očekuje novi izazov u liku Budućnosti. Razume se, Čačani će morati ponovo da silno oznoje dresove ukoliko žele da pariraju Crnogorcima na pravi način.

Strateg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Borca, Marko Marinović mudro prepušta ulogu favorita ekipi iz Podgorice.

Posle poraza od Borca i Budućnosti u ABA ligi, pa Uniksa u Evrokupu, Partizan večeras (21.00) ide na „neprijateljsku teritoriju“ u Železnik gde ga čeka FMP. Ako izgube, crno-beli će imati skor 0-3 i svoj najgori start otkad postoji ABA liga. Kvota na Partizan je 1,35, a kec na FMP je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za FMP - Partizan.

- Nastavlja se niz teških utakmica. Nakon duela sa Partizanom i Crvenom zvezdom sledi meč protiv Budućnosti. Ne treba da trošim puno reči kako bih dokazao da je Budućnost apsolutni favorit u okršaju koji sledi. Svoju snagu tim iz Podgorice je dokazao u dosadašnjem delu ABA takmičenja, ali i Evrokupu - rekao je trener Borca.

On je podsetio na nedavno odigrani meč Evrokupa koji je Budućnost izgubila.

- Budućnost je u sredu, barem po mom mišljenju, izgubila utakmicu koju je mogla i da dobije. Igrala je Budućnost dobro, ali u završnici je pala, pa je na kraju slavila odlična ekipa Unikahe - mišljenje je kormilara Čačana.

Bez obzira na sve, Marinović poručuje.

- Mi dobro znamo u kakvoj se situaciji nalazimo. Probaćemo da popravimo utisak u odnosu na onaj koji smo ostavili u meču protiv Crvene zvezde - dodao je Marko Marinović.

Košarkaš Borca Entoni Smit dao je optimističnu izjavu pred put u glavni grad Crne Gore.

- Očekujem da u narednoj utakmici protiv Budućnosti igramo kao pravi tim, što se inače od nas i očekuje. Bićemo spremni za početak meča, a verujem da ukoliko odigramo najbolje što možemo ni pobeda nije nemoguća misija, bez obzira koliko to nerealno zvuči - završio je igrač Borca.

Utakmica Budućnost - Borac zakazana je za subotu 17. oktobar, a početak susreta je u 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.