MAČVAN ŽESTOKO KRITIKUJE: Idiotska ideja, ne verujem koga predlaže za trenera Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 08:37

MAČVAN ŽESTOKO KRITIKUJE: Idiotska ideja, ne verujem koga predlaže za trenera Partizana!

Bivši košarkaš izneo svoj stav.

Milan Mačvan, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, kritikovao je Gorana Grbovića koji je dao predlog da Dragan Jakovljević bude novi trener Partizana.

Dragan Jakovljević je šef struke zemunske Mladosti i čovek koji je u juniorskim danima trenirao Bogdana Bogdanovića, a Mačvan smatra da bi bilo neozbiljno njega dovesti za prvog čoveka seniorskog tima Partizana.

Vulverhempton ima istorijsku priliku da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plasira u Ligu šampiona, a koliko je to realno videće se u današnjem (18.30) meču s Arsenalom. Tobdžije imaju očajnu sezonu, Vukovi vrhunsku, a kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Arsenal.

Mačvan, koji se skoro penzionisao, prvo je bio sarkastičan napisavši na Tviteru:

"Grba se šali, zato što su on i Jakovljević bliski... nemojte ovo shvatiti ozbiljno", napisao je Mačvan.

Grba se šali,zato sto su on i Jakovljević bliski...nemojte ovo shvatati ozbiljno

— Milan Macvan (@MilanMacvan13) July 3, 2020

Navijači Partizana su se javili u komentarima, a Mačvan je potom pojasnio:

"Naravno da je ideja idiotska, šalim se pa sam zato napisao da se i on šali. Ne mogu da verujem da predlaže tako nekog za trenera Partizana".

Maki, jel se i ovdje salio?https://t.co/8TTYc1n9I2

Pa onda lijepo Covicevom klubu A licenca za EL, a nama liga maste i radosti.

— dacolik99 (@dacolik99) July 3, 2020

Partizan je pre nekoliko dana napustio Andrea Trinkijeri i predsednik kluba Ostoja Mijailović saopštio je da će predstavljanje novog trenera biti sledeće nedelje. Pretpostavlja se da će to biti Vlado Šćepanović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.