Luka debitovao, Real sa igračem manje ubedljivo slavio! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka debitovao, Real sa igračem manje ubedljivo slavio! (video)

Fudbaleri madridskog Reala trijumfom su otvorili novu sezonu.

Izabranici Zinedina Zidana slavili su u Vigu protiv Selte sa 1:3 (0:1), iako su skoro čitavo drugo poluvreme igrali sa igračem manje.

Poveli su u 12. minutu, odličan prodor Bejla, ubacio je potom oštru loptu pred gol rivala, Benzema se našao na pravom mestu i postigao prvi gol za Madriđane u novoj sezoni.

 U finišu prvog dela igre, Selta stiže do pogotka preko Mendeza, ali je on poništen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon pregledavanja snimka. Pogledajte pomenutu situaciju OVDE i procenite.

Zadržao je Real prednost zahvaljujući video tehnologiji, sa 0:1 za goste iz prestonice se otišlo na odmor, da bi nakon 11 minuta igre u nastavku najbolji igrač sveta za 2018. godinu Luka Modrić zaradio direktan crveni karton.

Iskusni hrvatski vezista je zgazio Denisa Suareza, sudija ga je nakon pregledavanja snimka poslao u svlačionicu.

Ipak, samo koji minut kasnije, Real stiže do novog pogotka.

Evrogol Tonija Krosa, raspalio je po lopti iz velike udaljenosti, ona se odbila od prečke i efektno odsela iza leđa čuvara mreže domaćeg sastava.

Real je sa igračem manje zaigrao jako dobro, igrao se 80. minut kada su postigli i treći gol na utakmici, lepa akcija, sjajan potez Benzeme, koji asistira Lukasu Vaskezu, Španac je imao lakši deo posla, 3:0 za četu Zinedina Zidana.

Odmah nakon trećeg gola, Zidan je odlučio da ukaže šansu Luki Joviću, Srbin je na teren ušao umesto Karima Benzeme u 81. minutu susreta.

Do kraja inicijativa Selte, koju je u prvom minutu nadoknade golom krunisao Losada, ali je bilo kasno za Seltu, pa je tako mladi fudbaler postavio i konačan rezultat.

Celta Vigo  -  Real Madrid Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real Madrid pobedio sa igračem manje, Jović debitovao

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019

Odličnu utakmicu su odigrali fudbaleri Selte i Real Madrida u Vigu u subotu, u okviru prvog kola La Lige. “Kraljevski klub” je upisao ubedljivu pobedu, rezultatom 3:1 (1:0), uprkos tome što su od 56. minuta igrali bez direktno isključenog Luke Modrića.. Brzo su Madriđani došli do vođstva,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.