Real Madrid pobedio sa igračem manje, Jović debitovao

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real Madrid pobedio sa igračem manje, Jović debitovao

Odličnu utakmicu su odigrali fudbaleri Selte i Real Madrida u Vigu u subotu, u okviru prvog kola La Lige. “Kraljevski klub” je upisao ubedljivu pobedu, rezultatom 3:1 (1:0), uprkos tome što su od 56. minuta igrali bez direktno isključenog Luke Modrića.
Brzo su Madriđani došli do vođstva, već u 12. minutu. Karim Benzema je odično iskoristio asistenciju Gereta Bejla i doneo prednost svom timu. Međutim, to nije previše sputalo domaćina.
Napadala je Selta, čak je Brais Mendez >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << uspeo i da zatrese mrežu u 45. minutu, ali je sudija poništio taj gol pošto je putem VAR-a utvrdio da je pogotku prethodilo igranje rukom.
I u drugom poluvremenu je radio VAR, ovog puta na štetu Reala. Luka Modrić je nagazio jednog igrača Selte i zbog toga je dobio direktan crveni karton.

Međutim, njegovo isključenje kao da je pomoglo Madriđanima, koji su sredinom utakmice najčešće morali da se brane. Posle tog 56. minuta su napali Seltu i brzo dali gol. U 61. minutu je Toni Kros fenomenalno šutirao posle prodora i duplirao prednost.

Nastavili su izabranici Zinedina Zidana da napadaju, a to je donelo rezultat u 80. minutu. Izveli su Madriđani zaista prelepu akciju, koju je krunisao Lukas odličnim šutem.

Bezbedna razlika je omogućila Zidanu da u igru pošalje i Luku Jovića, koji je zamenio Benzemu posle tog pogotka. Bio je to prvi zvaničan meč za našeg reprezentativca u Realu, ali nije se preterano istakao na debiju. Prvih 10 minuta gotovo da nije ni dotakao loptu, tek je u nadoknadi vremena uspeo da uđe u šansu, ali je njegov šut izblokiran.
Da stvar bude još gora po njega, Selta je napravila kontranapad i postigla gol. Strelac je bio Iker Losada. Dva minuta kasnije je domaćin još jednom savladao Tiba Kurtou, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda.
LA LIGA, prvo kolo
Subota 
Selta Vigo – Real Madrid 1:3 (0:1)
(Losada 90+1 – Benzema 12, Kros 61, Lukas 80)
19:00 Valensija – Real Sosijedad
20:00 Majorka – Eibar
21:00 Leganes – Osasuna
21:00 Viljareal – Granada
Nedelja
17:00 Alaves – Levante
19:00 Espanjol – Sevilja
21:00 Betis – Valjadolid
22:00 Atletiko Madrid – Hetafe
Petak
Atletik Bilbao – Barselona 1:0 (0:0)
(Aduric 89)

The post Real Madrid pobedio sa igračem manje, Jović debitovao appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

LUKA JOVIĆ DEBITOVAO ZA REAL: Madriđani protutnjali Vigom! Modrić pocrveneo, Kralj do pobede sa igračem manje (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Avg.2019

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Seltu u Vigu 3:1 u utakmici prvog kola španskog prvenstva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.