Luis Enrike nokautirao Gvardiolu: Perfektan rezultat, Mesi je umetnik

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Enrike nokautirao Gvardiolu: Perfektan rezultat, Mesi je umetnik

Trener Barselone Luis Enrike je potpuno nadmudrio nekadašnjeg saigrača Pepa Gvardiolu i nije krio oduševljenje posle pobede nad Bajernom sa 3:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

"Imamo perfektan rezultat koji nas je primakao finalu, ali moramo da završimo posao u revanšu. Zadovoljan sam svim segmentima igre, tačno smo znali kako treba da igramo protiv ovako velikog rivala. Ne sećam se nijedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bajernove 100 postotne šanse za gol, osim prilike Levandovskog u prvom poluvremenu", naglasio je Enrike.

Ples na Nou Kampu imao je dvostruki strelac Lionel Mesi, koji je i asistirao Nejmaru da stavi tačku na fantastičnu partiju Barse protiv giganta iz Minhena.

"Gvardiola je ostao dosledan svom stilu i filozofiji igre, a mi smo pokušali da učinimo isto. Mesi nikad ne prestaje da vas iznenađuje svojim umetničkim potezima. Ceo tim je odigrao odlično. Ne sećam se da je skoro bila ovakva atmosfera na Nou Kampu, a došao sam u Barselonu 1996. godine", poručio je Enrike.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Enrike: Mesi je s druge planete

Izvor: B92, 07.Maj.2015, 09:39

Trener Barselone Luis Enrike kaže da je sve mnogo lakše kada u ekipi imate Lea Mesija...“Stvorili smo više šansi od Bajerna i u razmaku od 15 strastvenih minuta dobili smo utakmicu. Naravno, život je lakši s Mesijem – on radi razne stvari, to viđamo svakog dana. Sa druge je planete. Osim njega,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.