U Juveu zadovoljni i oprezni: Držali smo Realove defanzivce u neizvesnosti

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Juveu zadovoljni i oprezni: Držali smo Realove defanzivce u neizvesnosti

Junaci Juventusove pobede protiv Reala od 2:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona, Karlos Tevez i Alvaro Morata, poručili su da još ništa nije gotovo, jer torinski klub očekuje izuzetno teško gostovanja na Santjago Bernabeu.

"Odigrali smo odličnu utakmicu. Zaslužili smo pobedu i ovo je važan rezultat za nas. Moramo da imamo istu odlučnost, fokus i želju za pobedom i u Madridu. Ništa se nije promenilo kada su u pitanju naše šanse da prođemo dalje", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Tevez za sajt UEFA.

On je pohvalio trenera Masimilijana Alegrija za taktiku, koju je postavio protiv "kraljevskog kluba".

"Naš trener je želeo da držimo protivničke defanzivce u neizvesnosti i to je funkcionisalo. U prvom poluvremenu sam se povlačio duboko, a u drugom igrao više napred", objasnio je Tevez.

Juventus je u vođstvo doveo Morata, koji iz poštovanja prema bivšem klubu nije proslavio prvi gol "Stare dame".

"Ništa još nismo postigli, razmišljamo kao da je 0:0 i pokušaćemo ponovo da zabeležimo pobedu. Znam da će biti teško, biće nam potrebna odlična partija, možda čak i bolja nego u utorak. Oni su i dalje najbolji tim na svetu", rekao je Morata.

Revanš utakmica na programu je 13. maja u Madridu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teves i Morata: Ništa nije gotovo

Izvor: B92, 06.Maj.2015

Junaci Juventusove pobede protiv Reala od 2:1 u prvom meču polufinalu Lige šampiona, Karlos Teves i Alvaro Morata, poručili su da još ništa nije gotovo...Njih dvojica su naveli da torinski klub očekuje izuzetno teško gostovanja na Santjago Bernabeu..."Odigrali smo odličnu utakmicu. Zaslužili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.