Ludnica prelaznog roka - Ren opet gubi igrače po aerodromima

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludnica prelaznog roka - Ren opet gubi igrače po aerodromima

Možda bi za klub iz Bretanje bilo najbolje da izbegava avio prevoz

Nismo još ušli u poslednji dan letnjeg prelaznog roka, a izgleda da je već počela ludnica kada su u pitanju transferi u poslednji čas. I zato nemojte da budete iznenađeni ako se dese i neke bizarne situacije ili one nalik na filmove. A glavni „junaci“ najnovije priče su napadač Dijafra Sako i francuski klub Ren.

Naime, Sako je već doputovao u grad u francuskoj pokrajini Bretanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << spreman da obavi lekarske preglede i stavi potpis na ugovor. Ipak, kako prenose francuski mediji, u poslednjem trenutku stigao je poziv iz Vest Hema i rečeno mu je da ipak mora da se vrati.

Da li zbog odluke da ipak ne proda Sakoa ili zbog mogućnosti da na kraju završi u Kristal Palasu koji je spreman da ponudi više novca za transfer. A Sako je svakako spreman da napusti Vest Hem gde u prošlom kolu Premijer lige nije bio starter.

Ono što je bizarno u celoj priči je da se gotovo ista stvar desila Renu i u završnici prošlogodišnjeg letnjeg prelaznog roka. Tada je u centru pažnje bio napadač Lorijana Mađid Varis koji je sleteo na aerodrom u Sen Žak u Renu, ali mu je stigao poziv da se odmah vrati jer Lorijan nije uspeo da dogovori uslove obeštećenja.

Valjda će u četvrtak, poslednjeg dana prelaznog roka, Ren i njegovi navijači imati malo više sreće.

(FOTO: Shutterstock)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.