Ludnica i u Hrvatskoj zbog sudije, fudbaler iz protesta napustio teren protiv Dinama!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Ludnica'' i u Hrvatskoj zbog sudije, fudbaler iz protesta napustio teren protiv Dinama!

Tek što se malo stišala bura u Srbiji posle derbija, pokrenula se nova - u komšiluku.

I u Hrvatskoj su danas aktuelni mečevi 1/16 finala nacionalnog Kupa, a najviše pažnje privukao je duel Sloge iz Mravinaca i apsolutnog favorita, zagrebačkog Dinama.

''Modri'' su ovaj meč dobili sa minimalnih 1:0, ali tek posle problematičnog penala dosuđenog u 80. minutu.

Po proceni sudije, kazneni udarac skrivio je Juričić, koji je iz protesta napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teren, ogorčen ovakvom odlukom.

Posle meča, novinarima je objasnio celu situaciju, iz svog ugla.

"S moje strane je situacija jednostavna. Jedan igrač Dinama me rukama gurnuo s leđa, ja sam pao i instinktivno uhvatio loptu rukom uveren da će sudija svirati prekršaj na meni. Sudija, naravno nije svirao prekršaj, nego je procenio da sam ja napravio penal.





Nakon tog trenutka, a dotad sam se borio i dao sve od sebe, nije smisla bilo nastaviti utakmicu. Nije bilo smisla jer sam bio vruće glave i mogao sam napraviti neki incident'', objašnjava Juričić, a prenosi ''Index''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Balkanski fudbal – odbio da igra zbog penala za Dinamo VIDEO

Izvor: B92, 26.Sep.2018

Balkanski fudbal ne može bez skandala, a poslednji u nizu se dogodio u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.