Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.09.2018.

20:05

Balkanski fudbal – odbio da igra zbog penala za Dinamo VIDEO

Balkanski fudbal ne može bez skandala, a poslednji u nizu se dogodio u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske.

Izvor: B92

Autor:B92

Balkanski fudbal – odbio da igra zbog penala za Dinamo VIDEO
Foto: Getty images

Zagrebački Dinamo jedna je prošao niželigaša Slogu iz Mravinaca, golom iz penala u 80. minutu, koji je razbesneo domaćine.

Igrači i navijači Sloge su protestovali zbog odluke sudije Kulušića da svira jedanaesterac nakon što je Juričić uhvatio loptu rukom u svom kaznenom, verujući da je arbitar svirao faul nad njim.

Sam Juričić je bio toliko razočaran da je odbio da igra u nastavku meča. Insistirao je da bude zamenjen pa je u igru ušao Gizdić.

"S moje strane je situacija jednostavna. Jedan igrač Dinama me rukama gurnuo s leđa, ja sam pao i instinktivno uhvatio loptu rukom uveren da će sudija svirati prekršaj nadamnom. Sudija naravno nije svirao faul, nego je procenio da sam ja napravio penal. Nakon tog trenutka, a dotad sam se borio i dao sve od sebe, nije imalo smisla nastaviti utakmicu. Nije bilo smisla jer sam bio vruće glave i mogao sam napraviti neki incident", rekao je Juričić.

Dinamo se nakon impresivne pobede nad Fenerbahčeom u Ligi Evrope (4:1) provukao u Mravincima, a uoči velikog derbija sa Hajdukom na Poljudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu