Loše vesti iz Estonije, poraz Radničkog na startu kvalifikacija za LE! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti iz Estonije, poraz Radničkog na startu kvalifikacija za LE! (video)

Fudbaleri niškog Radničkog doživeli su poraz na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Puleni Sima Krunića su sezonu i kvalifikacije za LE otvorili porazom u Talinu od Flore, domaćin je slavio sa 2:0 (0:0).

Prvo poluvreme nije donelo previše zanimljivosti, nakon uvodnog opipavanja snaga, Radnički je uspostavio kontrolu, ali nije uspevao da ugrozi protivničkog golmana.

Otišlo se na odmor bez golova, činilo se da Nišlije igraju na remi, kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i trener Krunić pre utakmice izjavio da bi nerešen ishod bio zadovoljavajući.

U nastavku, nakon samo pet minuta igre dve velike šanse, najpre je golman Flore Igonen napravio veliku grešku, ali fudbaleri Radničkog to nisu umeli da iskorise, usledila je kontra domaćina, Vasiljev je izbio sam pred Petrovića, ali je golman vicešampiona Srbije sjajno odreagovao i sačuvao mrežu.

Usledile su dve izmene u redovima tima iz Niša, Krunić je na teren umesto Tomovića i Bojovića poslao Batrovića i Makarića.

Promene nisu urodile plodom, igrao se 75. minut kada je rezervista Lepik iskoristio gužvu u petercu Radničkog i praktično sa gol-linije poslao loptu u mrežu rivala.



Usledila je inicijativa Radničkog, ali jalova, da bi u 90. minutu usledio novi hladan tuš za Nišlije.

Vasiljev je šutirao iz dobre pozicije, Petrović je odbranio njegov pokušaj, usledio je novi pokušaj ponajboljeg igrača estonskog sastava, ali i nova odbrana golmana Radničkog, a prosto je neverovatno da je Vasiljev dobio i treću priliku, koju je iskoristio, 2:0 za Floru, težak zadatak je pred ekipom Radničkog.



Nije bilo promene rezultata, Estonci na "Čair" nose odličan rezultat, primetno je da ekipa Radničkog nije uigrana, videćemo šta Simo Krunić može da promeni za nedelju dana.

Radnički: N. Petrović, S. Đorđević, Ostojić, Todorovski, L. Đorđević, Bondarenko, Tomić (Batrović), Jirka, Noma, Meleg (Stojanović), Bojović (Makarić)

Flora: Igonen, Kams, Kusk, Purg, Jarvelajd, Krejda, Ainsalu, Vasiljev, Livak, Sorga (Lepik), Miler

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.