Rezultat u Talinu po ukusu trenera Radničkog (POLUVREME)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultat u Talinu po ukusu trenera Radničkog (POLUVREME)

Nakon 45 minuta nema golova u Estoniji.

Fudbaleri niškog Radničkog počeli su svoje kvalifikacije za Ligu Evrope.

Danas su se u prvom kolu sastali sa ekipom Flore, a nakon prvog poluvremena utakmice u Talinu rezultat je 0:0.

Nakon početnog ispitivanja snaga, Radnički je uspostavio kontrolu igre, ali nije uspeo da stvori ozbiljniju šansu pred golom rivala.

Pozajmljeni fudbaleri Zvezde Meleg i Jirka su bili među agilnijima, Slovak je oprobao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i svoj udarac iz daljine, ali nije ozbiljnije ugrozio golmana Flore Igonena.

Nakon 40 minuta igre videli smo i prvi žuti karton, zaradio ga je Đorđević iz Radničkog, nakon što je neprimereno sprečio kontranapad domaćina.

Na kraju nije bilo golova u prvom poluvremenu, trener Radničkog Simo Krunić je pre početka utakmice izjavio da bi remi bio dobar rezultat, izgleda da se stvari odvijaju po planu.

Sastavi

Radnički Niš: N. Petrović, Đorđević, Ostojić, Todorovski, Đorđević, Bondarenko, Meleg, Noma, Jirka, Tomić, Bojović



Flora: Igonen, Kusk, Kreida, Livak, Ainsalu, Miler, Vasilljev, Kams, Purg, Jarvelaid, Sorga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Loše vesti iz Estonije, poraz Radničkog na startu kvalifikacija za LE! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019

Fudbaleri niškog Radničkog doživeli su poraz na startu kvalifikacija za Ligu Evrope...Puleni Sima Krunića su sezonu i kvalifikacije za LE otvorili porazom u Talinu od Flore, domaćin je slavio sa 2:0 (0:0)...Prvo poluvreme nije donelo previše zanimljivosti, nakon uvodnog opipavanja snaga, Radnički...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.