Čukarički sa 3:0 putuje u Jermeniju

Izvor: Beta, 11.Jul.2019, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički sa 3:0 putuje u Jermeniju

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su večeras Banants sa 3:0, u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.Strelci na Banovom brdu protiv tima iz Jermenije bili su Slobodan Tedić u 43. i 90. i Stefan Kovač u 80. minutu.Revanš će se igrati u utorak u Jerevanu.Srbiju je u predstavljao i Radnički iz Niša, koji je pre Čukaričkog sa 2:0 poražen od estonske Flore u Talinu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ČUKARIČKI PRED 2. KOLOM KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE Ubedljiva pobeda Brđana, TEDIĆ strelac dva gola

Izvor: 011vodič.com, 11.Jul.2019

Foto: FK Čukarički / Promo Fudbaleri Čukaričkog savladali su na svom terenu Banants iz Jermenije sa 3:0 (1:0), u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Strelci za trijumf na Banovom brdu bili su Tedić u 43. i 92. i Kovač u 80. minutu. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Slobodan Tedić Čukarički...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.