Radnički i Čukarički započinju evropski put

Izvor: RTS, 11.Jul.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički i Čukarički započinju evropski put

Vicešampion Srbije, ekipa Radničkog iz Niša od 18.00 časova gostuje u Estoniji ekipi Flore u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Čukarički od 20.30 na svom stadionu igra protiv jermenskog Banantsa. Oba meča možete pratiti u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a.
Radnički je pretrpeo kadrovske promene, kako na klupi, tako i na terenu. Nenad Lalatović nije više strateg Nišlija, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su klub napustili Pankov, Drinčić, Ranđelović...

Ipak Radnički ambiciozno ulazi u dvomeč sa Florom, timom iz Estonije, koji je gotovo sastavljen od domaćih igrača.
Meč se igra u Talinu, sa početkom od 18.00 časova, a možete ga direktno pratiti na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča na našem portalu.
Drugi srpski predstavnik, ekipa Čukaričkog će na Banovom brdu ugostiti Banants.
"Čuka" je prošle sezone bila četvrta na tabeli u Superligi Srbije i tako izborila kvalifikacija za evropsko takmičenje.
U prvom kolu protivnik "Brđanima" biće Banants, tim iz Jermenije.
Meč na Banovom brdu počinje u 20.30 časova, a možete ga takođe pratiti na Drugom programu RTS-a, RTS Planeti, dok je tok meča na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poraz Radničkog u Talinu, Flora sa dva gola prednosti dolazi u Niš

Izvor: RTS, 11.Jul.2019

Flora – Radnički 2:0 (0:0). Fudbaleri Radničkog zabeležili su poraz u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Lepik i Vasiljev postigli golove u drugom poluvremenu utakmice. Izabranici Sima Krunića imaće priliku da u revanš meču u Nišu nadoknade minus iz Talina i plsiraju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.