Loše veče Lebrona razočaralo Klivlend, Melo upropastio žurku! Vlasnik Klipersa urlao na igrače, pa posle slavio! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše veče Lebrona razočaralo Klivlend, Melo upropastio žurku! Vlasnik Klipersa urlao na igrače, pa posle slavio! (VIDEO)

Još jedno sjajno izdanje Nikole Vučevića nedovoljno za pobedu Orlanda, Peković odličan u pobedi Vukova...

Ne da se Lebronu Džejmsu da misiju u Klivlendu počne pobedom! Svoj debi Kralj Džejms imao je sada već davnog 29. oktobra 2009. godine u porazu od "srpskog" Sakramenta, koji smo svi voleli. Tada je ubacio 25 poena, devet asistencija, šest skokova i četiri ukradene lopte, čime je postavio rekord NBA lige kao najefikasniji debi rukija. Ni sada, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 11 godina i dva dana kasnije, svoj novi početak Džejms nije uspeo da započne na pravi način. Tim koji mnogi već sada vide kao glavnog kandidata za šampionski prsten doživeo je poraz na otvaranju sezone, od Njujork Niksa, predvođenog fantastičnim Karmelom Entonijem - 95:90.



U utakmici koju su verovatno svi navijači Kavalirsa videli kao dobijenu, Džejms je odigrao nekarakteristično loše i time razočarao frenetičnih 20.000 gledalaca, koji su došli da ga pozdrave. Njegova suvoparna igra posebno se ogledala u očajnom šutu iz igre (5/15, 1/5 za tri), ali i činjenici da je imao čak osam izgubljenih lopti. Ipak, uprkos tome, meč je završio sa 17 poena. U stopu ga je pratio i novajlija Kevin Lav, koji je prikazao bolju igru (19p, 14sk), ali očigledno je da će mu biti potrebno još vremena da se navikne na to da nije broj jedan u timu. Jedini koji je zaista opravdao očekivanja bio je Kajri Irving sa 22 poena, sedam asistencija i pet skokova. Ali i to je bilo nedovoljno da se stane na put razigranom Karmelu Entoniju.

Najbolji igrač Niksa praktično je sam dobio rivala posle jako neizvesne završnice. Preuzeo je odgovornost u svoje ruke, uzeo nekoliko teških šuteva preko svog velikog prijatelja Lebrona, pogodio i...upropastio žurku u Klivlendu. Meč je završio sa 25 poena, a jedini koji su još imali dvocifren učinak bili su Šampert i Džejson Smit sa po 12, dok je Džej Ar Smit dodao 11 koševa. Interesantno, klupa Njujorka postigla je čak 41 poen. Poređenja radi, Klivlendova je uknjižila samo 12...



Oklahoma jednostavno teško igra bez Kevina Duranta! Da stvar po Tandere bude još gora, Rasel Vestbruk je doživeo povredu šake u drugoj četvrtini i Stejpls Centar je napustio sa zavojem i bandažom. Ipak i pored toga Oklahoma je uspela da pruži vrlo jak otpor Los Anđeles Klipersima, koji su na kraju slavili rezultatom 93:90.

Vestbruk je šaku povredio posle jednog skoka za loptu ispod koša. Meč je završio sa dva poena i četiri asistencije.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.