Liverpul u Juventusu pronašao najidealnije rešenje?

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2016, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul u Juventusu pronašao najidealnije rešenje?

Fudbalski klub Liverpul ove zime bi mogao da dovede defanzivca Juventusa.

Kako prenose italijanski mediji, defanzivac Juventusa Martin Kaseres nalazi se u najužem izboru za odbranu Liverpula.

Kaseres je na neki način pravo rešenje za Jirgena Klopa u ovom trenutku pošto pokriva poziciju desnog i centralnog beka, a pored toga, na leto mu ističe ugovor sa Juventusom pa može da dođe za manju sumu novca.

Podsetimo, Klop trenutno ima najviše problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u poslednjoj liniji odbrane pošto su van stroja Škrtel, Sako i Lovren, pa kada se uzme u obzir da Kaseresu ističe ugovor na leto, da može da igra na više pozicija i da ima 28 godina, jasno je da bi u ovom trenutku bio dobro rešenje za ''crvene''.

Kaseres je pre Juventusa igrao za Sevilju, Barselonu i Viljareal.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpul želi zaboravljenog premijerligaškog štopera?

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2016

Jirgen Klop nastavlja poteru za pojačanjem u poslednjoj liniji odbrane...Nakon što su italijanski mediji preneli da Klop želi Martina Kaseresa iz Juventusa, britanski Skaj sport danas prenosi da je Liverpul zainteresovan za Stivena Kokera, koji trenutno igra na pozajmici u Sautemptonu...Klop želi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.