Liverpul odustao od Tadića i iskeširao rekordan novac za drugog igrača

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul odustao od Tadića i iskeširao rekordan novac za drugog igrača

Fudbalski klub Liverpul postigao je dogovor sa Romom o transferu igrača Mohameda Salaha za 39 miliona funti, što će biti rekord engleskog kluba.

Mediji u Liverpulu preneli su da je transfer vredan 39 miliona funti, odnosno 44,2 miliona evra i da će egipatski fudbaler zarađivati 90.000 funti nedeljno, odnosno skoro 102.000 evra.

To će biti rekordan transfer Liverpula, nakon što je klub 2011. godine platio Endija Kerola 35 miliona funti.

Salah bi danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mogao da obavi lekarske preglede, a kada ih pro]e potpisaće petogodišnji ugovor.

Liverpul je nekoliko godina bio zainteresovan za 25-godišnjeg Salaha, koji će postati drugo pojačanje "crvenih" u letnjem prelaznom roku, posle dolaska Dominika Solankea.

Liverpul je pokušao 2014. godine da dovede Slaha, dok je igrao za Bazel. Međutim, Salah je prešao u Čelsi, ali se na Stamford Bridžu nije najbolje snašao zbog čega je godinu dana kasnije otišao na pozajmicu u Fiorentinu, a zatim i u Romu, sa kojom je potpisao ugovor prošlog avgusta.

Salah je prošle godine bio jedan od najboljih fudbalera Rome, potigao je 19 golova, od kojih 15 u Seriji A, uz 13 asistencija.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Čelsi dobija novac od Salahovog transfera, nije malo!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017

Mohamed Salah samo što nije postao fudbaler Liverpula, a profitiraće i Čelsi, verovali ili ne...Čelsi je prodao Mohameda Salaha Romi za 17 miliona funti ukupno, računajući i 5 miliona funti koliko je Roma platila za pozajmicu...Roma je sada odlučila da proda Salaha za 39 miliona funti i to Liverpulu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.