Liverpul ili Čelsi – ko je najbolji na Sarom kontinentu?

Izvor: RTS, 14.Avg.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul ili Čelsi – ko je najbolji na Sarom kontinentu?

Evropska fudbalska takmičenja već su počela kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, dok se u sredu igra prvi meč za trofej. Fudbaleri Liverpula i Čelsija, kao prošlogodišnji pobednici, od 21 sat sastaju se u Superkupu Evrope u Istanbulu. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS planeti, a tekstualni prenos možete pratiti na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Liverpul je osvojio titulu prvaka Evrope, dok je u onom malo slabijem takmičenju Čelsi podigao pehar. Tako će prvi put u skoro 50 godina istorije Superkupa, snage na terenu odmeriti dva premijerligaša.

"Crveni" su sjajno započeli novu sezonu u Premijer ligi, pošto su u prvom kolu deklasirali Norič rezultatom 4:1, dok su "plavci" pod vođstvom novog menadžera Frenka Lamparda doživeli debakl.
Čelsi je poražen u velikom derbiju od Mančester junajteda, rezultatom 4:0.
Iako u mnogo boljem raspoloženju stiže u Istanbul, Jirgen Klop ima razloga za glavobolju jer se povredio Alison Beker, prvi čuvar mreže i postoji mogućnost duže pauze.
Navijačima Liverpula je turski grad ostao u dobrom sećanju, pošto su pre 14 godina osvojili "ušati pehar" po peti put, nakon "onog" finala protiv Milana.
Ovoga puta se utakmica igra na novom Bešiktaš park stadionu, koji će, to nema nikakve sumnje, biti ispunjen navijačima u crvenom i plavom.
Utakmica Liverpula i Čelsija počinje od 21 sat, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS planeti, a tekstualni prenos možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović protiv Zvereva za treće kolo Sinsinatija

Izvor: RTS, 14.Avg.2019

Srpski teniser Miomir Kecmanović igra protiv Aleksandera Zvereva meč drugog kola mastersa u Sinsinatiju. Kecmanović i Zverev sastaju se oko 20.30 po srednjoevropskom vremenu uz direktan prenos na RTS2, strim je na RTS planeti, dok promene rezultate možete pratiti na našem portalu. ...

Nastavak na RTS...

Mančester junajted će osvojiti titulu PRE Liverpula!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019

Snažne reči legendarnog Garija Nevila koji sumnja u ekipi Jirgena Klopa i ne veruje da je sposobna da osvoji Premijer ligu...Kada je Liverpul poslednji put osvojio titulu prvaka Engleske, čak 18. u istoriji, Mančester junajted je bio daleko iza njih sa tek sedam šampionskih pehara...Međutim, Ser...

Nastavak na Mondo...

Sjajni Englezi, Istanbul prija Liverpulu

Izvor: RTS, 14.Avg.2019

Fudbaleri Liverpula i Čelsija, kao osvajači dva najbitnija evropska klupska takmičenja odmerili su snage u Istanbulu u Superkupu Evrope i podsetili na najbolje dane i okršaje ova dva tima. Liverpul je osvojio prvi trofej u sezoni, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.