Mančester junajted će osvojiti titulu PRE Liverpula!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester junajted će osvojiti titulu PRE Liverpula!

Snažne reči legendarnog Garija Nevila koji sumnja u ekipi Jirgena Klopa i ne veruje da je sposobna da osvoji Premijer ligu.

Kada je Liverpul poslednji put osvojio titulu prvaka Engleske, čak 18. u istoriji, Mančester junajted je bio daleko iza njih sa tek sedam šampionskih pehara.

Međutim, Ser Aleks Ferguson i njegovi fudbaleri su u nešto više od dve decenije promenili tok istorije engleskog fudbala i postali najtrofejniji klub sa 20 titula šampiona, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Liverpul ostao na istoj brojki koju nikako ne može da "pomeri" sa te tačke od nastanka Premijer lige.

Nikad bliži bili su prethodne sezone kada su osvojili rekordan broj bodova i nisu "krunisani", Siti je bio bolji za jedan bod, a ima onih koji misle da to ne mogu da ponove...

Među njima je i legenda "crvenih đavola" Gari Nevil koji je u razgovoru "The Big Debate" pomalo i "prozvao" rivalski klub, saopštivši da će pre Mančester junajted, koji je u ogromnim problemima od 2012. godine, osvoji titulu nego Liverpul.

"Mogu da vam garantujem da će Junajted ponovo osvajati trofeje. Štaviše, verovatno eć osvojiti Premijer ligu i pre Liverpula, to je moje mišljenje", rekao je Nevil.

"I ne govorim to iz nepoštovanja, stvarno verujem u to".

Foto: Michael Regan/Getty Images/Guliver

Gari Nevil je objasnio su Liverpul, Siti i Totenhem imali mnogo problema sa "sklapanjem ekipe" i angažovanjem igrača u poslednjih 25 do 30 godina, a da kroz jednu takvu krizu sada konačno prolazi i Junajted, iz čega veruje da će se brzo iskobeljati.

"Doći će uskoro trenutak kada će pronaći pravi sistem, prave ljude, pravog menadžera, nadam se da je to već Solskjer - i da će ponovo osvajati. To će se desiti", rekao je on.

U razgovoru je učestvovao i Džejmi Karager, legenda Liverpula, koji je Gariju Nevilu na to replicirao da Mančester junajted neće osvojiti Ligu šampiona pre "redsa", što je očigledno pogodilo njegovog velikog prijatelja...

"Da, možda neće, ali hoće titulu! Bliži su im nego što misliš, a isto tako Mohamed Salah će otići iz Liverpula u sledećih 12 meseci, već vidim!", nastavio je Nevil.

"I to Džejmi zna, ali neće da kaže, može da se namiriše kod igrača!".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lampard odlučio, njemu neće pružiti šansu - sledi pozajmica u Kneževinu!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019

Fudbaler koji nije dobio šansu ni u pripremnim utakmicama u Čelsiju igraće najverovatnije u Monaku...Timue Bakajoko je imao sasvim solidnu sezonu u Milanu, ali nije ostao u tom klubu jer Milan nije izborio plasman u Ligu šampiona...Vratio se u Čelsi, ali iako je Frenk Lampard rekao da će svima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.