Lisice čuvaju Rodžersa, novi ugovor potpisan do 2025. godine

Izvor: RTS, 06.Dec.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lisice" čuvaju Rodžersa, novi ugovor potpisan do 2025. godine

Brendan Rodžers potpisao je novi ugovor sa Lester sitijem, prema kojem će na klupi "lisica" ostati do juna 2025. godine.
U Lester je došao u februaru ove godine sa namerom da "lisicama" izboriu opstana u ligi, učemu je i uspeo. U novoj sezoni apetiti su mnogo veći, Lester je trenutno drugi na tabeli Premijer lige.

Samo je Liverpul ispred Lestera, a "crveni" imaju osam bodova prednosti. Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa "King pauer" stadiona ima tri boda više u odnosu na trećeplasirani Mančester siti i šest u odnosu na Čelsi, pa nije preveliko iznenađenje što je uprava Lestera želela da "zacementira" Rodžersovo mesto.
Već danima u ostrvskim medijima provlače se priče da Arsenal želi da upravo Rodžers popuni upražnjeno mesto menadžera "tobdžija", ali posle potpisivanja novog ugovora jasno je da od toga neće biti ništa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.