Gotovo, Votford angažovao i trećeg trenera ove sezone, povratak u PL nakon četiri godine! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Votford angažovao i trećeg trenera ove sezone, povratak u PL nakon četiri godine! (foto)

Uprava kluba sa "Vikaridža" odabrala.

Votford je ove sezone otpustio dva trenera, najpre su se na saradnji zahvalili Haviju Grasiji, potom je otkaz dobio i Kike Sančez Flores.

Grasija je otpušten nakon serije loših rezultata, ali delom i zbog činjenice da nije koristio letošnja pojačanja.

Flores je kratko podigao "Stršljenove", ali je usledila nova serije poraza, pa je ekipa iz Jorkšira ostala zakucana za dno tabele.

Sada je angažovan jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaći trener, u pitanju je bivši šef struke Lestera Najdžel Pirson.

On je u sezoni 2014/15 spasao Lester ispadanja iz Premijer lige, potom ga je na mestu šefa struke nasledio Ranijeri, koji je već u prvoj sezoni u klubu osvojio Premijer ligu u prosto bajkovitoj sezoni.

Pirson je kratko radio u Derbiju, potom je otišao u Belgiju, gde je do februara tekuće godine predvodio niželigaša Leven.

Sada se vratio u Premijer ligu, on je potpisao ugovor do kraja sezone, a iz kluba su potvrdili i da neće debitovati na klupi ekipe za vikend, već da će ekipu kao i protiv Lestera predvoditi Hajden Malins.

We are pleased to confirm the appointment of Nigel Pearson as Head Coach on a contract that runs initially until the end of this season.

— Watford Football Club (@WatfordFC) December 6, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VOTFORD DOBIO TREĆEG TRENERA OVE SEZONE: Najdžel Pirson vodi Stršljenove umesto Floresa

Izvor: Kurir, 06.Dec.2019

Engleski fudbalski klub Votford postavio je danas Najdžela Pirsona za trenera do kraja sezone.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.