Rodžers oduševio, odmah nagrada!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers oduševio, odmah nagrada!

Trener fudbalera Lestera Brendan Rodžers potpisao je danas novi ugovor sa tim klubom, do juna 2025. godine.

Bivši menadžer Liverpula je današnjim potpisom na novi ugovor odbacio spekulacije medija da će sesti na klupu Arsenala.



"Kada sam doneo odluku da dodjem u Lester, to je bilo zbog toga što mi se dopao put kojim je klub išao i što sam smatrao da mogu svoje iskustvo da iskoristim u tom putu. Došao sam s namerom da pomognem klubu da se razvija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u budućnosti"
, rekao je Rodžers.

Rodžers je u Lester stigao u februaru ove godine, a tim je pod njegovim vodjstvom pobedio na 17 od 26 utakmica u Premijer ligi.

Lester je trenutno drugi na tabeli Premijer lige sa 35 bodova. U narednom kolu, "lisice" gostuju Aston Vilu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Lisice" čuvaju Rodžersa, novi ugovor potpisan do 2025. godine

Izvor: RTS, 06.Dec.2019

Brendan Rodžers potpisao je novi ugovor sa Lester sitijem, prema kojem će na klupi "lisica" ostati do juna 2025. godine. . U Lester je došao u februaru ove godine sa namerom da "lisicama" izboriu opstana u ligi, učemu je...

Nastavak na RTS...

"Stršljenovi" konačno našli trenera, stiže iz druge belgijske lige!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019

Razgovori obavljeni, uskoro će sve biti dogovoreno?..Votford još uvek nije angažovao novog trenera, od kako je otpušten Kike Sančes Flores ekipu je kao v.d. predvodio Hajden Malins...Ipak, uprava vredno radi na pronalaženju zamene, dosta stručnjaka se dovodilo u vezu sa klubom, a novi favorit...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.