Limož umalo doživeo katastrofu, dali samo pet poena u drugoj četvrtini!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Limož umalo doživeo katastrofu, dali samo pet poena u drugoj četvrtini!

Ekipa Duška Vujoševića upisala je drugi vezani poraz u francuskoj LNB ligi.

Ovoga puta, bolja je bila ekipa Strazbura, koja se preporodila povratkom Vensana Kolea na klupu.

Slavili su vicešampioni Francuske rezultatom 79-60 (15-24, 22-5, 24-12, 18-19) i popeli se na poziciju koja ih vodi u plej-of.

Dobili su Vujoševićevi puleni prvi kvartal, ali je onda u drugom sve stalo u Limožu, upisali su svega pet poena za drugih 10 minuta.

Strazbur >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je nastavio u odličnom ritmu i u trećoj deonici, te su u poslednji kvartal ušli sa 20 poena prednosti, ta razlika je jasno bila nedostižna za goste.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu je bio Ej Džej Sloter sa 15 poena, odličan je bio Lakom sa 13 poena i devet asistencija. Dvocifreni su bili i Met Hauard sa 13 poena, kao i Erik Marfi sa 12.

U ekipi bivšeg trenera Partizana, vredan pomena je samo Slovenac Klemen Prepelič, koji je upisao 18 poena.

Strazbur je sada sedmi, dok je ekipa Limoža sa istom odnosom pobeda i poraza na 12. mestu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.