Razorna paljba Kragujevčana početkom trećeg perioda za potop Čačana u „Jezeru“

Izvor: KGsport.info, 20.Nov.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razorna paljba Kragujevčana početkom trećeg perioda za potop Čačana u „Jezeru“

U derbi meču 6. kola Prve regionalne lige Zapad, košarkaši kragujevačkog Radničkog pobedili su sinoć u hali „Jezero“ čačanski Železničar rezultatom 84:60 (18:18, 20:14, 27:18, 19:10).
Gosti iz Čačka su bolje otvorili meč, imali pet poena prednosti u 6. minutu (14:9), ali su Kragujevčani serijom od sedam uzastopnih poena za samo dva minuta stigli do preokreta i vođstva (16:14).
Na kraju prve četvrtine obe ekipe imale su identičan broj poena (18:18), a česte >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << promene vođstva obeležile su uvodnih pet minuta u drugoj deonici. Šamanović i Beočanin su polovinom druge četvrtine kreirali novu seriju domaćeg tima od 6:0 za vođstvo od 29:23. Imali su izabranici Zorana Milovanovića i deset poena prednosti u 18. minutu, ali se na poluvreme otišlo sa vođstvom domaćih od 38:32.
Ključan trenutak susreta dogodio se početkom trećeg kvartala, kada su košarkaši Radničkog napravili seriju od čak 17:0 i prelomili utakmicu.
Kapiten Radničkog Marko Šamanović je za 25 minuta ubacio isto toliko poena, te je sa 34 indeksna poena bio najbolji akter susreta. Arnaut je dodao 19, a Tešanović 14 poena. Raković sa 18 i Panić sa 15 poena bili su jedini igrači sa dvocifrenim učinkom u poraženom timu.
U devetom kolu KKK Radnički gostuje ekipi Šapca i ta utakmica je zakazana za subotu, 26. novembar.
Foto: Zoran Đorđević
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUNDESLIGA: Prava ‘lepotica’ rešila meč u Bremenu, Ajntraht kući ide sa sva tri boda (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016

U poslednjoj utakmici 11. kola Bundeslige, Ajntraht je u Bremenu savladao Verder sa 2:1 (0:1).. . Agonija Verdera se nastavlja. ‘Zeleni’ su još jednom izgubili na svom terenu i pali veoma blizu zone ispadanja, iako su u današnjem meču vodili posle prvih 45 minuta.. Grilič je u 38. minutu doveo...

Nastavak na HotSport.rs...

Limož umalo doživeo katastrofu, dali samo pet poena u drugoj četvrtini!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016

Ekipa Duška Vujoševića upisala je drugi vezani poraz u francuskoj LNB ligi...Ovoga puta, bolja je bila ekipa Strazbura, koja se preporodila povratkom Vensana Kolea na klupu...Slavili su vicešampioni Francuske rezultatom 79-60 (15-24, 22-5, 24-12, 18-19) i popeli se na poziciju koja ih vodi u plej-of...Dobili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.