Liga šampiona: Kluz uzeo bod Čelziju, Mesi spasao Barsu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona: Kluz uzeo bod Čelziju, Mesi spasao Barsu

BEOGRAD - Ekipa Anortozisa savladala je Panatinaikos rezultatom 3:1 i posle drugog kola Lige šampiona zasela na čelo grupe B, zajedno sa Interom koji na svom stadionu nije uspeo da izvuče više od 1:1 protiv Verdera.

Barselona je u Donjecku odigrala lošu utakmicu i nalazila se na pragu poraza, ali se Đozep Gvardiola na vreme "setio" da na klupi ima Lea Mesija. Mladi Argentinac izjednačio je u 87. minutu posle kornera Inijeste, a onda u četvrtom minutu sudijske nadoknade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << doneo neslućeni trijumf i nova tri boda Kataloncima.

Sigurne pobede kao domaćini su slavili Liverpul, Atletiko i Sporting, dok je Roma sa igračem više stigla do preokreta u Bordou.

Favorizovani Čelsi odigrao je samo 0:0 u Rumuniji protiv Kluža. Potpuno ravnopravna utakmica, u kojoj je slavni engleski klub imao samo jalovu terensku inicijativu.

REZULTATI DRUGOG KOLA

GRUPA A

Kluž - Čelsi 0:0

Bordo - Roma 1:3

(Gurkuf 18 - Vučinić 64, Baptista 71, 83)

TABELA: Čelsi 4, Kluž 4, Roma 3, Bordo 0 bodova.

GRUPA B

Anortozis - Panatinaikos 3:1

(Sarijegi 11ag, Dobrašinović 15, Taher 78 - Salpingidis 27p)

Inter - Verder 1:1

(Majkon 13 - Pizaro 62)

TABELA: Inter 4, Anortozis 4, Verder 2, Panatinaikos 0 bodova.

GRUPA C

Sporting - Bazel 2:0

(Romanjoli 55, Derlei 86)

Šahtjor - Barselona 1:2

(Ilsinjo 45 - Mesi 87, 90+4)

TABELA: Barselona 6, Sporting 3, Šahtjor 3, Bazel 0 bodova.

GRUPA D

Liverpul - PSV Ajndhoven 3:1

(Kujt 4, Kin 34, Džerard 76 - Kuvermans 78)

Atletiko Madrid - Olimpik Marsej 2:1

(Aguero 4, Garsija 22 - Nijang 16)

TABELA: Atletiko 6, Liverpul 6, Marsej 0, PSV 0 bodova

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Kiparska čarolija traje, mesija Mesi

Izvor: Mondo, 01.Okt.2008, 23:37

Ekipa Anortozisa savladala Panatinaikos i zasela na čelo grupe B, zajedno sa Interom koji na svom stadionu nije uspeo da izvuče više od 1:1 protiv Verdera. Barsa u Donjecku odigrala lošu utakmicu i nalazila se na pragu poraza, ali se Đozep Gvardiola na vreme 'setio' da na klupi ima Lea Mesija.

Nastavak na Mondo...

Anortozis nastavlja sa iznenađenjima

Izvor: Glas javnosti, 03.Okt.2008, 10:37

Kiparska ekipa Anortozis napravila je novo iznenađenje i za kladioce više, sigurni smo, neće biti iznenađenje. U drugom kolu u okviru grupe B savladali su Panatinaikos i izjednačili se u broju bodova s vodećim Interom iz Milana. Rezultat 3:1 pokazuje s koliko ozbiljnosti će ostali rivali u grupi...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.