Liga kup - Četiri meča, 22 gola! Maestralni Kai Haverc! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020, 23:00

Liga kup - Četiri meča, 22 gola! Maestralni Kai Haverc! (video)

Pljuštalo je večeras širom Engleske u manje bitnom kupu.

Još četiri tima prošla su u osminu finala Liga kupa, a to su - Čelsi, Everton, Njukasl i Arsenal. Verovali ili ne, na četiri utakmice palo je čak 22 gola!

Čelsi je na svom Stamford Bridžu razbio Barnsli rezultatom 6:0, a definitivno je meč obeležio novajlija Kai Haverc koji je postigao het-trik!

Nakon dva neuverljiva nastupa u Premijer ligi, Haverc je večeras pokazao zašto je doveden. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Najpre je u 19. minutu Tami Abraham iskoristio lošu reakciju odbrane gostiju za 1:0, a onda je na scenu stupio Nemac. On je u 28. minutu pobegao odbrani gostiju, ubacio se u pravom trenutku iz drugog plana, prihvatio asistenciju Maunta i rutinski pogodio za 2:0.

U drugom poluvremenu, Ros Barkli je nastavio niz Čelsija u 49. minutu, da bi u 55. Haverc pogodio po drugi put posle Abrahamove asistencije.

Svoj het-trik, Nemac je kompletirao posle nove asistencije Abrahama u 65. minutu. Minut kasnije zamenio ga je drugi novajlija, Ben Čilvel koji je već u 83. minutu upisao asistenciju za Žirua za konačnih 6:0.



U derbiju ove runde, Arsenal je kao gost pobedio Lester rezultatom 2:0. I Brendan Rodžers i Mikel Arteta izveli su druge postave, a trenutak odluke dogodio se u 57. minutu kada je Fuhs postigao autogol.

Arsenal je pobedu uspeo da overi u 90. minutu kada je strelaci bio Nketia.

U gostima je silan bio i Everton koji je pobedio Flitvud rezultatom 5:2, a blistao je Ričarlison.

On postigao prva dva gola na meču u 22. i 34. minutu i tako poveo Everton ka osmini finala.

Flitvud je uspeo da kazni lošije reakcije golmana Pikforda u 48. i 58. minutu preko Dafija i Kampsa, ali su pobedu gostima doneli Ivobi, Bernard i Mois Ken.

U poslednjem meču, Njukasl je pobedio Morekamb sa čak 7:0!

Samo je Džoelton postigao dva gola, dok su po jednom strelci bili Almiron, Marfi, Hajden, Lasels, a autogol postigao je Lavel u nadoknadi vremena.

Ranije danas, prošli su Fulam, Barnli, Brajton i Stouk.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.