Leva nezadovoljan, Zvezdu je trebalo ubedljivije dobiti

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leva nezadovoljan, Zvezdu je trebalo ubedljivije dobiti

Poljak se oglasio nakon utakmice protiv srpskog šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde su juče doživeli poraz u Minhenu od Bajerna, na startu grupne faze Lige šampiona.

"Crveno-beli" su poraženi sa 3:0, Bajern je dominirao, imala je i Zvezda svoje šanse, ali je jasno da su Bavarci zasluženo slavili.

Jedan od strelaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio je i Robert Levandovski, napadač nemačkog šampiona je iskoristio grešku Marka Gobeljića i matirao Borjana u finišu susreta, kada je otklonio gotovo sve dileme o konačnom ishodu susreta.

Nakon utakmice je istakao da Bavarci nisu postigli dovoljno golova.

"Imali smo utakmicu pod kontrolom i igrali dobro, ubrzali smo do maksimuma i imali puno prilika. Ali nismo postigli dovoljno golova. Pokušavali smo da idemo napred. Ponekad smo možda donosili i loše odluke i birali loša rešenja u napadu, ali to su sitnice koje se mogu otkloniti. Na kraju, dali smo tri komada, ali je trebalo da bude pet ili šest", izjavio je popularni Leva.

Istakao je ipak da mu je drago što se našao među strelcima, a dodaje i da su Bajernu ovakve utakmice veoma značajne.

"Ovakve utakmice su nam potrebne da bismo videli gde smo i da vidimo gde još možemo da napredujemo, šta možemo da popravimo. Posle drugog gola sve je bilo lakše, još jednom, drago mi je što sam pogodio", dodao je sjajni strelac.

Nakon Bajerna, Crvenu zvezdu u nedelju očekuje "Večiti derbi", dok će se u drugom kolu Lige šampiona susretsti sa Olimpijakosom na "Rajku Mitiću".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Levandovski nezadovoljan: Trebalo je Zvezdi da damo pet, šest…

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019

Fudbaleri Bajerna očekivano su pobedili Crvenu zvezdu na startu Lige šampiona, ali je napadač Bavaraca Robert Levandovski nezadovoljan. Smatra da je trijumf mogao da bude ubedljiv.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf Partizana....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.