Levandovski nezadovoljan: Trebalo je Zvezdi da damo pet, šest…

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski nezadovoljan: Trebalo je Zvezdi da damo pet, šest…

Fudbaleri Bajerna očekivano su pobedili Crvenu zvezdu na startu Lige šampiona, ali je napadač Bavaraca Robert Levandovski nezadovoljan. Smatra da je trijumf mogao da bude ubedljiv.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Partizana. Meč se igra u nedelju u 18 časova u Humsku.
Imali smo utakmicu pod kontrolom i igrali dobro, ubrzali smo do maksimuma i imali puno prilika. Ali nismo postigli dovoljno golova. Pokušavali smo da idemo napred. Ponekad smo možda donosili i loše odluke i birali loša rešenja u napadu, ali to su sitnice koje se mogu otkloniti. Na kraju, dali smo tri gola, ali je trebalo da bude bar pet ili šest – rekao je Levandovski.
Njegov drugi gol je i rešio pitanje. Čekao je grešku defanzivaca crveno-belih i dočekao. Marko Gobeljić je bio neodlučan, a na pravom mest bio je poljski napadač koji je raspucan i na startu Bundeslige.
Posle drugog gola sve je bilo lakše, još jednom, drago mi je što sam pogodio – istakao je Levandovski.

SKENER MAXBETSPORTA Borjan vadio kestenje, Marin neočekivano bled


The post Levandovski nezadovoljan: Trebalo je Zvezdi da damo pet, šest… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi blindirao veliku nadu do 2024. godine

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019

Velika nada Čelsija Kalum Hadson-Odoi produžio je ugovor sa “plavcima” do 2024. godine.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Čelsija protiv Liverpula je 3.40. Meč se igra u nedelju od 17.30.. – Fantastičan je osećaj. Čekao sam dugo na ovo i zaista sam srećan što se ovako završilo....

Nastavak na 011vodič.com...

Belodedić: Pašće Bajern na Marakani

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 10:50

Crveno-beli su očekivano startovali u Ligi šampiona porazom u Minhenu. Bajern je bio prejak, ali srpski šampion nije razočarao, Borio se koliko je mogao, branio se dobro do finiša, kada je popustila koncetracija, a bavarska mašina je bila neumoljiva. Legendarni libero Crvene zvezde Miodrag Belodedić...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.