Letargični Real, Selta pokorila Bernabeu! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letargični Real, Selta pokorila ''Bernabeu''! (video)

Novi poraz Reala, ovoga puta na svom terenu, samo tri dana posle bolnog poraza od Sevilje u Primeri.

U prvoj utakmici četvrtfinala španskog Kupa kralja, Selta je večeras kao gost savladala Real sa 2:1 i tako stekla značajnu prednost pred revanš za sedam dana u Vigu!

Posle razočaravajućeg prvog poluvremena, drugih 45 minuta donelo je mnogo više sadržaja i uzbuđenja.

Golova nije bilo do 64. minuta, a onda je ''sevnula'' munjevita akcija gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po levoj strani, mnogo slobodnog prostora ostavljeno je igračima Selte, a posle upotrebljivog centaršuta, Aspas je iz ''srca šesnaesterca'' poslao snažan i precizan udarac - Kasilja je nemoćan, Selta vodi 1:0!

Vođstvo rivala probudilo je prilično letargične igrače Reala večeras, pa je samo pet minuta kasnije Marselo volej udarcem iskosa sa leve strane pogodio mrežu za izjednačenje - 1:1.

Još se radost navijača Reala nije stišala, a Kasilja je ponovo morao da vadi loptu iz svoje mreže. Ovoga puta, Selta je izvela brzu kontru, Džoni Kastro je izbio oči u oči sa golmanom Reala i postavio konačnih 2:1 u 70. minutu meča.

Golove možete da vidite OVDE.

Mogao je Real do boljeg rezultata, propustili su domaći nekoliko izglednih prilika, od kojih je najizglednija ona koju je imao Benzema u finišu meča. Francuz je iz neposredne blizine veoma neprecizno šutirao, lopta je završila visoko iznad prečke.

Inače, Benzema je odigrao samo poslednjih desetak minuta, u 80. minutu je ušao umesto Danila.

Dodajmo još i da je trijumfu Selte doprineo i naš Nemanja Radoja, koji je bio u startnoj postavi gostiju.

Ranije večeras, narednoj fazi takmičenja približio se i Alaves, koji je kao gost sa 2:0 slavio protiv Alkorkona.

Čovek odluke bio je Ibai, koji je u 88. minutu zamenio našeg Kataija i do kraja meča stigao da dva puta savlada golmana domaćih.

Osim Kataija, u startnoj postavi Alavesa nastupili su i Pantić i Krstičić. Na golu domaćih nije bilo Marka Dmitrovića, koji je meč odgledao sa klupe za rezerve.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šest minuta ludila u Madridu: Real je srušen! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017

Jago Aspas golom i asistencijom nagrizao ambicije evropskog prvaka u Kupu kralja, Selta dobila 2:1..Tamo gde je stao Stevan Jovetić, tu je nastavio Jago Aspas. Fenomenalni Seltin napadač ozbiljno je uzdrmao ambicije Reala u Kupu kralja, jer je najzaslužniji za iznenađujući trijumf tima iz Galicije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Selta šokirala Real na Bernabeu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2017

MADRID - Fudbaleri Selte priredili su veliko iznenađenje pobijedivši Real Madrid 2-1 na Santijago Bernabeu u prvom susretu četvrtfinala španskog Kupa Kralja...'Kraljevski klub' ovim porazom nije ispao jer slijedi uzvrat u Vigu 25. januara, međutim ovaj rezultat otvorio je gostima iz Galcije vrata...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.