Šest minuta ludila u Madridu: Real je srušen! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest minuta ludila u Madridu: Real je srušen! (VIDEO)

Jago Aspas golom i asistencijom nagrizao ambicije evropskog prvaka u Kupu kralja, Selta dobila 2:1

Tamo gde je stao Stevan Jovetić, tu je nastavio Jago Aspas. Fenomenalni Seltin napadač ozbiljno je uzdrmao ambicije Reala u Kupu kralja, jer je najzaslužniji za iznenađujući trijumf tima iz Galicije u Madridu u prvom meču četvrtfinala - 2:1.

Aspas, koji ove sezone blista u dresu kluba iz Viga, najpre je postigao gol u 64. minutu - njegov 13. u poslednjih 13 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mečeva za Seltu - a zatim u 60. sjajno uposlio Džonija Kastra za veliku pobedu ekipe Eduarda Beriza.

Gosti su sad u sjajnoj poziciji pred revanš naredne srede na Balaiodusu, gde su u poslednjih 14 mečeva poraženi samo jednom. Nema boljeg upozorenja za sastav Zinedina Zidana, kome večeras nije pomogao ni sjajan gol Marsela svega 58 sekundi pre drugog gola Selte...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Muk u Madridu: Novi poraz Reala! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017

Fudbaleri Reala bili su bez poraza u svim takmičenja na 40 utakmica, a onda su doživeli dva uzastopna u roku od samo nekoliko dana...Prvo je "Kralja" nokautirao Stevan Jovetić golom za pobedu Sevilje u nadoknadi vremena, a u sredu uveče Madriđani su pretrpeli novi, potpuno neočekivan poraz na svom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.