Lebron - 14:0!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2020, 09:30

Lebron - 14:0!

"Kralj" nastavio neverovatnu seriju...

Portland se dobro držao, iako je bio bez Lilarda kao i pola rotacije kada su krila u pitanju, ali nije bilo dovoljno. Lejkersi su u polufinalu i sada čekaju pobednika serije između Roketsa i Tandera.

Blejzeri su stigli do 109:109, potrudili se za malo uzbuđenja sredino poslednje četvrtine, ali su Lejkersi dodali gas i sa 4:1 idu u narednu rundu.

Lebron je ubacio 36 poena, imao 10 skokova i 10 asistencija, Dejvis je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postigao 43 poena i imao 9 skokova, nijedna od dve zvezde Lejkersa nije šutirala više od 20 puta. Ovo je 14. Lebronova godina u doigravanju, ima perfektan skor, prošao je uvek prvu rundu plej-ofa. Kod Portlanda MekKolum 36 poena i 7 asistencija, Melo Entoni je podsetio na najbolje dane sa 27 poena, ovo bi za Karmela mogla da bude poslednja utakmica u plej ofu u karijeri.

Hjuston je razneo Tander i poveo sa 3:2. Vratio se Ras Vestbruk, videlo se da je "zarđao" ali je Harden brojao do 31, Roketsi su uništili Oklahonu, na kraju je bilo +34 za Hjuston.

Ništa kod Oklahome nije fukcionisalo, Galinari nije dao koš iz igre, ubacio je jedno bacanje za čitav meč, Džildžes Aleksander završio sa četiri poena, Lu Dort se ispromašivao, nije pogodio nijednu od devet trojki. Na kraju, Šreder koji je i najbolje igrao u redovima poraženih je isključen zbog udaranja Pi Džej Takera.

U prvom meču dana, Milvoki je završio posao protiv Orlanda, pa su parovi polufinala na Istoku kompletirani. Baksi idu na Majami, videćemo veliki derbi Bostona i šampiona Toronta.

LA Lejkersi - Portland 131:122 (4:1)

Hjuston - Oklahoma 114:80 (3:2)

Milvoki - Orlando 118:104 (4:1)

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.