Lalatović podneo ostavku!

Izvor: Mondo, 16.Dec.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović podneo ostavku!

Vojvodina iznenada u potrazi za trenerom.

Foto: MN Press

Nenad Lalatović više nije trener Vojvodine!

Iako su iza kluba iz Novog Sada odlični rezultati u prvom delu sezone, mladi trener odlučio je da napusti klupu na koju je seo u novembru 2015.

Ugovor je imao do kraja aktuelne sezone, ali...

"Otišla je jedna, otišla je i druga Uprava i više nemam snage da se sa tim borim, iako sam u Novom Sadu proveo najlepše dane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u svojoj trenerskoj karijeri", rekao je Lalatović, a prenosi Dnevnik.

Ostavka trenera potvrđena je MONDU u klubu.

Vojvodina je letos stigla do poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a u Superligi Srbije je trenutno na trećem mestu sa devet bodova manje od Crvene zvezde, a tri od Partizana.

Lalatović se nezvanično pominje kao jedan od kandidata za klupu Crvene zvezde, u slučaju da Miodrag Božović podnese ostavku, ali videćemo da li će se zaista vratiti u klub u kojem je ponikao kao igrač i čiji je bio trener u sezoni 2014/15.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.